Geen voorstander van onze Shared Profit formule? Huur of koop een massagestoel!

Ziet u kansen om zonder inspanning meer geld te verdienen dan met het Shared Profit systeem? Dat kan natuurlijk, zeker als u een top lokatie heeft.  U kunt profiteren van onze ervaring met diverse fabrikanten van massagestoelen en betaalsystemen. Naar ons idee hebben we het beste van het beste gevonden en vervolgens weten te combineren tot een perfecte massagestoel met een ontzettend uitgebreid betaalsysteem.

Huren

Als u een Happy Seat massagestoel bij ons huurt profiteert u van dezelfde voordelen als onze Shared Profit klanten. Wij voorzien u van uitgebreide rapportages en sturen u maandelijks een huurfactuur met daarop de verrekening voor alle ‘card’-betalingen. Een negatief saldo wordt binnen 8 dagen aan u overgemaakt. Natuurlijk kunt u met uw eigen sleutel het muntgeld uit de automaat halen.

Onderhoud en service is opgenomen in de huurprijs en onze eigen servicedienst reageert adequaat op eventuele storingsmeldingen.

Kopen

Dat is anders, u bent volledig eigenaar, binnen de garantieperiode van 1 jaar komt onze servicedienst natuurlijk kosteloos langs als er iets mis is, daarna moet er voor deze service betaald worden.

We brengen u in contact met de payment-provider waar u vervolgens zelf een contract mee kunt afsluiten, de rapportages en uitbetalingen krijgt u daarna direct van hen.

of bel: 010-307 0182

of bel: 010-307 0182

Wilt u liever gebruik maken van onze full service shared profit mogelijkheden?
klik dan op “Full Service“.

Vraag meer informatie aan